STARŠÍ NOVINKY


 
 
2014
 
3. 12. - informace k běžkovému soustředění byly odeslány emailem a jsou k dispozici i v přihláškovém systému (přes něj se i přihlašujte, díky)
5. 9. - první trénink po prázdninách proběhne 10. září od 17,00 do 19,00 hod. S sebou věci jako obvykle (čip, buzolu, pití, zakryté dolní končetiny, boty na běhání (ne sandály apod.)). Sraz (rozchod) na dětském hřišti.
25. 8. - první trénink po prázdninách bude v 2. zářijovém týdnu (bližší informace ještě zašleme, nicméně se dá očekávat, že tréninky budou v tradiční dobu na tradičním místě, tedy každou středu od 17,00 do 19,00 hod. s místem srazu na dětském hřišti).
29. 6. - informace k táboru byly zaslány emailem
5. 5. - trénink 7. 5. je zrušen!
28. 4. - trénink 30. 4. je zrušen!
21. 4. - fotky z velikonočního soustředění
15. 4. - ve čtvrtek odjíždímě na velikonoční soustředění. Informace k odjezdu, programu, atd. byly odeslány mailem.
9. 4. - výsledky a mezičasy z dnešního tréninku. Běžely se okruhy o 1 či 2 kontrolách. Bylo trošku zima, foukal vítr a spadlo pár kapek.
2. 4. - výsledky a mezičasy z dnešního tréninku. Běžela se hvězdice (7 různých kontrol) a okruhy (3 okruhy po 2 kontrolách). Tréninku vládlo krásné jarní počasí.
26. 2. - výsledky a mezičasy z dnešního tréninku. Běžely se okruhy po hřišti před žalovskou školou. Okruhů bylo šest, všechny s povinným pořadím. Našlo se bohužel i pár diskařů.
- příští týden (5. 3.) není trénink (jarní prázdniny Prahy-západ)
12. 2. - výsledky a mezičasy z dnešního tréninku. Běžely se okruhy po tělocvičně a přilehlých místnostech (jedna z kontrol byla dokonce na záchodě :-). Okruhů bylo pět (čtyři s povinným pořadím, jeden s volným pořadím). Někteří bohužel vynechali některé kontroly, takže byli buď DISK anebo VZDAL (to když vynechali cíl).
5. 2. - výsledky a mezičasy z dnešního tréninku. Běžel se člunkový běh za použití čipu (délka cca 100 m). Každý měl maximálně 5 pokusů. Výsledky a mezičasy rozdělené po jednotlivých pokusech a pohromadě (výsledky, mezičasy)
- i příště bude na trénink potřeba čip, nezapomeňte na něj! Ti, kteří si ho objednali by ho již také měli mít k dispozici.
30. 1. - oddílové příspěvky: oddílové příspěvky za I. pol. 2014 jsou 400,- Kč. Upřednostňujeme platbu na oddílový účet – č.ú. 178172627/0300, možno platit též v hotovosti na tréninku. Prosíme zaplatit do 15. 2., děkujeme. Pokud chcete příspěvky strhnout z účtu, napište to Jitce mailem. Zároveň prosíme o úhradu příspěvku dospělé členy oddílu/juniory - myslí se tím pouze registrované a závodící členy - ti koho se to týká, vědí. Oddílový příspěvek za dospělé je 200,- Kč/rok, platí se z něj registrace do ČSOS a do žebříčků.
- tréninky: 5. března jsou jarní prázdniny Prahy - západ, trénink NENÍ
- Velikonoční soustředění: 18. – 21. 4. 2014, Velikonoční soustředění Doksy, jedeme na osvědčené místo. Tréninky v oblasti Máchova jezera a Hradčanských stěn. Soustředění je určeno pro všechny členy oddílu, včetně začátečníků, kterým jej obzvláště doporučujeme (na soustředění je více času, více "trenérů" k dispozici a možnost se něco nového naučit). Účast rodičů či sourozenců vítána. Je možné se zúčastnit i části soustředění (např. odjet v neděli, pokud potřebujete být na pomlázku doma). Cena (ubytování + jídlo + mapy) cca 1 200,- Kč (300,- Kč/den). Prosíme o předběžné přihlášky, do systému či emailem, díky!
- Letní tábor (soustředění): Drhleny - Český ráj, ubytování v chatičkách, program – orienťácké hry, táborovka, výlety. Kolo nutné. Cena cca 2 900,- Kč. Prosíme, kvůli kapacitě tábora NUTNĚ potřebujeme od vás obratem předběžné přihlášky (do systému či mailem Jitce), moc prosíme i o informaci typu "určitě nepojede". Díky!!
- závody Pěkné prázdniny v Českém ráji: 23. - 24. 8. 2014, na tábor navazují víkendové závody (3 etapy), které budou letos v těsném sousedství našeho tábora. Jsou to jedny z nejhezčích letních závodů, je možné se zúčastnit jako celá rodina nebo se mohou zúčastnit děti samostatně (v tom případě se předpokládá jistá samostatnost). Zvažte a dejte vědět váš případný zájem.
- Přebor Roztok v OB: koncem dubna/začátkem května bychom rádi uspořádali "Přebor Roztok v OB" :- ), termín upřesníme dle termínovky PPŽ, bude to určitě některou středu odpoledne v Tichém údolí, kromě dětských kategorií bude i kategorie Dospělí, kam zveme všechny rodiče. Zároveň bude i prestižní kategorie Rodina, kde se bude počítat součet dítěte + rodiče. Těšíme se na hojnou účast!
15. 1. - výsledky a mezičasy z dnešního tréninku (sprint po tělocvičně s volným pořadím kontrol). Výsledky úplně nesedí, protože někteří s sebou neměli své čipy, jiní si je nekontrolovaně zapůjčovali, ale snad se tam aspoň někdo najde. Pro příště - kdo máte, noste si s sebou na trénink čip!
7. 1. - v běhu 2 míle ve Stromovce se v ročníku 2013 skvěle umístili Jára (1.), Pája (2.), Sváťa (2.) a Petra (6.). Výsledky.